Přijďte si poslechnout neuvěřitelný příběh Vily Primavesi.

Kulturní programy a koncerty

Vítejte ve světě Vily Primavesi, secesní perly Olomouce, kde se snoubí historie s pulsujícím kulturním životem. Naše poslání je oživit tento architektonický skvost prostřednictvím bohatého kulturního programu. Organizujeme eventy, které reflektují bohatou tradici vily a přinášejí nové impulsy pro místní komunitu. Podporujeme studenty, aby se aktivně zapojili do kulturní činnosti a prostřednictvím například autorských čtení nebo koncertů propojovali historii s moderní kreativitou. Zapojte se do kultury, kterou vila reprezentuje, a nechte se inspirovat její neopakovatelnou atmosférou.

Příklady akcí

Každoročně pořádáme množství kulturních akcí jež se zapojují do kulturního dění města Olomouce. Přehled uspořádaných akcí naleznete v našich ročních zprávách.

• Koncerty
  • Autorská čtení
  • Odborné přednášky
  • Divadelní představení
  • Studentské práce
;

Perla vídeňské secese!

Navštivte jednu z nejvýznamějších památek vídeňské secese na Českém území.
Přijďte si poslechnout neuvěřitelný příběh rodiny Primavesi.

Účel spolku

Spočívá v realizaci aktivit spojených se zapojením Vily Primavesi do současného kulturního dění města Olomouce a obnovou a návratem kulturních prvků a uměleckých děl zpět do Vily Primavesi.

Více o nás...

Náš kontakt

• Univerzitní 7, 77900 Olomouc
  • +420 777 738 377
  • Během akcí a prohlídek

(c)2024 Spolek přátel Vily Primavesi z.s. - Všechna práva vyhrazena.